MiddenMotor Bosch

Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/bikehuis/domains/bikehuis-geukens.be/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /home/bikehuis/domains/bikehuis-geukens.be/public_html/includes/menu.inc).

Elektrische fiets met Bosch middenmotor

De Active-Line is met 250 Watt vermogen het “instap model” voor de stad pedelec een prima optie. Door zijn licht grijze kleur gemakkelijk te herkenen. De active-motoren optie levert maximaal 225 procent ondersteuning en een maximale Koppel van 48 Newtonmeter, die te gebruiken is met een naafversnelling als met een derailleur. 

De “Performance-Line” is qua ondersteuning een stuk pittiger. Om het verschil te kunnen maken zijn de onderdelen (Motor-, accubehuizing en display) in het zwart uitgevoerd. De motor is in 2 uitvoeringen leverbaar, de 250 Watt (Cruise, 25 km/u versie) en de 350 Watt variant (“speed”) voor de Speed-Pedelecs, zeg maar de 45 km/u uitvoering.

De ondersteuning is hoger tot 250% en een Koppel van 50 Nm voor de naafversnelling en tot 275% en 60Nm voor de derailleur uitvoering. Volgens Bosch is een hoger Koppel dan 60Nm bij een naafversnelling niet wenselijk i.v.m. de hogere slijtage van het binnenwerk van de naaf.
De motor weegt 4 kg en is met 3 sensoren uitgevoerd, die 1000 metingen per seconde uitvoeren, zodat het geheel een stuk soepeler en rustiger rijdt.

Voor beide versies zijn er 2 type accu’s leverbaar voor zowel op de bagagedrager als aan het frame, en wel in een 300 of 400 Wh uitvoering. Bosch heeft geen “grotere” accu’s omdat de huidige inhoud van de cellen die Bosch gebruikt niet hoger kan zonder stabiliteit en dus veiligheid voor jou als gebruiker te kunnen garanderen.

De accu kan los of in de fiets geladen worden. Wat daarnaast compleet nieuw is, is dat Bosch als eerste een fietsnavigatie, samen met de smartphone en het display combineert.

Aangebode Merken: